O podjetju

ZAKAJ IZBRATI NAS?


Odgovor je preprost,  saj vas SVETILNIK nepremičnine pripelje do  prave nepremičnine.

 

Smo mlado podjetje, vendar z večletnimi izkušnjami na področju posredovanja in svetovanja s področja nepremičnin.

Naša osnovna dejavnost je posredovanje pri prometu z nepremičninami, nudimo vam pa tudi gardbeni inženiring , vpisi v ZK, priprava vseh vrst pogodb ( kupoprodajne, darilne, menjalne, delilne,...). Skratka po predhodnem dogovoru, v zvezi z vašo nepremičnino za vas naredimo vse; od a do ž. Vi izberete, za vse ostalo poskrbimo mi.
Zavedamo se, kako zelo pomembna odločitev je nakup ali prodaja nepremičnine, zato smo pri naših storitvah kakovostni in popolni.

Naše storitve zajemajo iskanje nepremičnin po vaših željah, katerih stanje preverimo tako dejansko ( ogled nepremičnine ), kot tudi pravno ( lastništvo nepremičnine ter morebitne pravice tretjih; npr.bremena, hipoteke,... ). Vedno smo prisotni pri sklepanju pravnih poslov, pri čemer strmimo h kvalitetnim pristopom.

Naša ponudba nepremičnin je najbolj obsežna na Primorskem, vendar vam na vašo željo nepremičnino poiščemo tudi v drugih krajih po Sloveniji in na Hrvaškem.
Podatke redno ažuriramo in dopolnjujemo.

Naše načelo pri delu je spoštovanje in zastopanje interesov obeh strank. Menimo, da je to za stranke najpomembnejše, saj so enakopravno zastopane in je posel objektivno enako opravljen za obe pogodbeni strani.

Imamo licenco za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika, pri MOP ( ministrstvo za okolje in prostor ).
Odgovornost za škodo, povzročena s kršitvijo pogodbe o posredovanju, je zavarovana pri zavarovalnici Triglav, za zavarovalno vsoto 170.000 EUR.

Številka zavarovalne police je OD40100687865 in številka licence je 0050800523.

Zato ne odlašajte in nas pokličite ali obiščite in prepričali se boste, da je SVETILNIK nepremičnine prava odločitev za vas.


SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA NEPREMIČNINSKE DRUŽBE " SVETILNIK NEPREMIČNINE "
 

BUY NOW