Gradbeni inženiring

  1. tehnično svetovanje
  2. vodenje projektov
  3. strokovni nadzor
  4. pomoč pri izboru izvajalcev
  5. cenitve

 

Odločili ste se, da boste zgradili svojo hišo. Kako naprej? Lahko se odločite, da začnete izbirati med različnimi ponudniki in sami iščete izvajalce ter se dogovarjate za roke, plačilne pogoje in pripravo pogodbe. Vse to pa lahko enostavno prepustite nam, ki imamo izkušnje in znanje na tem področju. Torej, odločitev je enostavna in prava, da ste izbrali SVETILNIK NEPREMIČNINE.

Prepustite nam organizacijo del in tako prihranite vaš dragoceni čas in denar za stvari, ki vas veselijo in so vam v zadovoljstvo.

Tehnično svetovanje

Nudimo vam kompletno tehnično svetovanje pri gradnji vaše hiše ali pri adaptaciji že obstoječe. S pravim pristopom in pravilno zasnovo si prihranite čas zase in se izognete časovnim nevšečnostim.

Vodenje projektov

Imate morda idejo kako vložiti vaša sredstva pa ne veste kako se tega lotiti? To za vas opravimo mi. Za vas poiščemo primerno nepremičnino za nakup, pripravo potrebne dokumentacije, soglasij, dovoljenj, projektov, izbor izvajalcev, nadzor nad izvajanjem del, koordinacijo med posameznimi fazami in izvajalci do predaje objekta vam v uporabo. Z dobro organizacijo, strokovnostjo in vestnostjo pripeljemo vaš sanjski projekt v realnost.

Strokovni nadzor

Nudimo vam strokovni nadzor pri gradnji vašega objekta, obnovi ali rekonstrukciji. Naša pozornost je usmerjena k proizvodom, ki se vgrajujejo, kvaliteti del, ki se izvajajo, skladnosti gradnje s tehnično dokumentacijo in k upoštevanju dogovorjenih rokov.

Izbor izvajalcev

Za uspešno izvedbo projekta je potrebno opraviti pravilen izbor izvajalcev. Nudimo vam pomoč pri izboru izvajalcev gradbenih, obrtniških in instalacijskih del. Za vas in po vaših željah vam lahko pridobimo ponudbe in opravimo njihovo analizo, ter se tako lažje odločite komu boste zaupali izvedbo del.

Cenitve

Za vas poiščemo cenilca in ga pripeljemo, da oceni vašo nepremičnino.

BUY NOW